zondag 4 november 2007

EOS Canon Discovery Workshop @Utrecht

Vorige week zondag ben ik in Utrecht geweest. Canon had een marketingactie. Ik vond het interessant om daar heen te gaan. Een paar tips over de techniek zijn altijd welkom. Ik kan met de dure camera’s en lenzen spelen zonder bang te zijn om iets kapot te maken. Machintosh en Adobe waren er ook. Goede actie van Canon!! Ik ben “getrouwd” met Canon 400D. Dus een Canonfan.


Persbericht:

Canon organiseert op zaterdag 3 november en op zondag 4 november voor de tweede keer de EOS Discovery Tour. Tijdens de Tour zal de nieuwe Canon EOS 40D centraal staan. Deelnemers kunnen de camera zelf vasthouden en uitproberen. De nieuwe Canon EOS 40D is ontworpen voor de gevorderde amateur en semi-professionele fotograaf. Dit is tevens de doelgroep waarop de EOS Discovery Tour zich richt.

Deelnemers kunnen tips en trucs leren van gastfotografe Patricia Steur. Patricia is bekend vanwege haar portretten van beroemdheden en afbeeldingen van tribal tattoos. Daarnaast heeft ze en aantal boeken uitgebracht, waarin haar werk is te bewonderen. Ook Apple en Adobe zijn aanwezig als partner. Adobe zal de nieuwe Lightroom software demonstreren en Apple zal het software pakket Aperture laten zien. In de ‘touch&try’ ruimte kunnen bezoekers van de EOS Discovery Tour de software uitproberen.


Adobe en Apple
Adobe en Apple zijn op EOS Discovery aanwezig als partner. Zij zullen aansluitend op elke EOS Discovery show een presentatie geven en daarnaast ook aanwezig zijn in de ‘touch&try’ ruimte. Adobe presenteert hun nieuwe Lightroom software en laat door middel van tips&trucs zien hoe de fotografie workflow geoptimaliseerd kan worden. Apple zal het software pakket Aperture demonstreren. Aperture is het eerste all-in- one postproductieprogramma voor de serieuze fotograaf. De nieuwste versie, Aperture 1.5, is uitgebreid met een hele serie nieuwe functies die tijdens de presentatie de revue zullen passeren.Locatie: Central Studio’s Utrecht

Programa:

EOS Discovery Show

14.30-15.45 Registratie/ touch & try
15.30-17.00 EOS Discovery Show (Gastfotograaf Patricia Steur)
17.20-18.10 Apple en Adobe Seminars / touch & try

Geen opmerkingen: