donderdag 18 oktober 2007

Montage final (Kruisstraat)

Door de week heb ik een andere versie van de montage gemaakt. Het was met dezelfde beelden maar met een andere volgorde. Het verhaal van de man als basis met meer overzicht van de straat er tussenin. Ik heb dit daarna aan mijn groep laten zien. Zo kunnen we samen beslissen tussen de twee versies wat we meer van toepassing vinden.

Uiteindelijk is de tweede versie gebleven als basis en daarna was het de bedoeling om de eindmontage af te maken. We hebben besloten om de foto’s van de straat na de intro te plaatsen. De richtingaanwijzer geeft het ritme voor de foto’s die verschijnen en aan het eind komt het verhaal van de man met zijn startkabels.

Na de montage van de video heb ik de geluiden gemixt. We hadden niet alle geluiden bij ons dus we hebben de “Sound library” gebruikt en sommige geluiden hebben we nog gemaakt. Daarna hebben we meer dan één keer de eindmontage gezien om de puntjes op de i te zetten.


Het is zover, na zeven weken met onze geliefde Kruisstraat bezig te zijn geweest hadden we de eindpresentatie klaar zelfs een dag voor de deadline. We moesten hem alleen naar een DVD kopiëren en hij was klaar voor zaterdag “De beoordelingsdag”

Geen opmerkingen: