zondag 14 oktober 2007

Begin met de montage (Kruisstraat)

Na de Beelden en Geluid Experience in Hilversum zijn we naar Utrecht teruggegaan. Daar was Ysbrand op mij aan het wachten. We hebben daar afgesproken om daarna naar Chaim’s huis te gaan om de beelden van de Kruisstraat te monteren. Dus vanaf de trein stapte ik meteen in de auto van Ysbrand.

We hebben eerder op school afgesproken hoe de montage ongeveer moet zijn. We hebben ook een basis montage en een soort timeline gemaakt. Onze structuur moest het verhaal van de man zijn die startkabels zocht en niemand die hem wilde helpen. Bovendien wilden we ook de onverschillige Kruisstraat laten zien. Het ritme moet ook ergens kunnen verschijnen.

We hebben meer materieel digitaliseren vooral veel over de man die startkabels aan iedereen vroeg. Het geluid van de richtingaanwijzer vonden we mooi en toepasselijk voor de straat. Het heeft een soort van spoedgeval + ritme. Die gaan we gebruiken met combinatie van sommige foto’s van Tonnie en Ysbrand.

We hebben eerste de videobases gemaakt en daarna het geluid met de video gemixt. In principe willen we het verhaal ergens splitsen en daar de foto’s van Tonnie en Ysbrand plaatsen. Op die manier wilden we een verwachting creĆ«ren. We hebben al een aantal uren gewerkt en toen werd te laat. Dus we hebben besloten om donderdag de montage af te maken.

Geen opmerkingen: